Idei 34 Rugaciune Sf Marta Proaspăt

Idei 34 Rugaciune Sf Marta Proaspăt. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Rugaciunea Sfintei Marta Pdf

Aici Rugaciunea Sfintei Marta Pdf

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie: Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Sper sa va fie de ajutor.

Pentru aceasta ma rog tie:

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Te rog cu umilinţă … Sper sa va fie de ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Rugaciunea Sf Marta Pdf

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Pe Urma Primilor Sfinti Crestini Sfanta Marta Din Provence Pelerinaje Spirituale Numarul 791 Anul 2007 Arhiva Formula As

Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

Rugaciune Fecioara Maria Pdf

Pentru aceasta ma rog tie:. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sper sa va fie de ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Te rog cu umilinţă … Pentru aceasta ma rog tie:

Viața Sfintei Cuvioase Marta Doxologia

Te rog cu umilinţă … Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Pentru aceasta ma rog tie: Te rog cu umilinţă … Sper sa va fie de ajutor. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Te rog cu umilinţă …

Rugaciune Grabnic Ajutatoare Catre Maica Domnului Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu... Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Te rog cu umilinţă … Sper sa va fie de ajutor. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

Rugăciune Către Sfanta Marta Novenă Mulțumesc

Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa... Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Te rog cu umilinţă … Sper sa va fie de ajutor. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor.. Pentru aceasta ma rog tie:

Rostiți Rugăciunea Sfintei Marta 9 Marți La Rand Pentru A Vă Implini Dorințele Secretele Com

Sper sa va fie de ajutor. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Minunile Sfintei Marta Karyn Maria Taulescu

Pentru aceasta ma rog tie:.. Sper sa va fie de ajutor.

Rugaciunea Sf Marta Puterea Spiritului

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa.

Pliant Novenă Către Sfanta Marta 10 Buc Set

Sper sa va fie de ajutor.. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Sper sa va fie de ajutor. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Rugăciune Puternică Făcătoare De Minuni Pt Obținerea Unui Har Către Sf Marta Youtube

Sper sa va fie de ajutor.. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Sper sa va fie de ajutor.

Pe Urma Primilor Sfinti Crestini Sfanta Marta Din Provence Pelerinaje Spirituale Numarul 791 Anul 2007 Arhiva Formula As

Pentru aceasta ma rog tie: Pentru aceasta ma rog tie: Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Sper sa va fie de ajutor. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Te rog cu umilinţă …. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Sfintele Surori Marta Si Maria E Communio Ro

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta ma rog tie: Pentru aceasta ma rog tie:

Rugăciune Către Sfanta Marta Novenă Mulțumesc

Te rog cu umilinţă … Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Te rog cu umilinţă … Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

Rugaciuni Importante Youtube Pater Noster Sicut Bullet Journal

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu... Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Te rog cu umilinţă … Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea... Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Rugaciunea Sf Marta Pdf

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Sper sa va fie de ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Te rog cu umilinţă … Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Rugăciune Puternică Făcătoare De Minuni Pt Obținerea Unui Har Către Sf Marta Youtube

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Rugaciuni Puternice 首页 Facebook

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Pentru aceasta ma rog tie: Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Te rog cu umilinţă … Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Rugaciune Grabnic Ajutatoare Catre Maica Domnului Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Te rog cu umilinţă …. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Nety Ivan On Twitter Florar 24 Sinaxar Sfantulzilei

Sper sa va fie de ajutor. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Te rog cu umilinţă … Pentru aceasta ma rog tie: Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Rugăciune Puternică Făcătoare De Minuni Pt Obținerea Unui Har Către Sf Marta Youtube

Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea... Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Pin On Rugaciuni

Pentru aceasta ma rog tie:. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie: Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Rugăciunea Sfintei Marta De Cate Ori Trebuie Rostită Pentru Indeplinirea Dorințelor Buna Ziua Iasi Bzi Ro

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Sper sa va fie de ajutor. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa.

Rug Fnof Ciune Puternic Fnof Pentru Momentele Grele Ale Vie Pound Ii

Sper sa va fie de ajutor.. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Pentru aceasta ma rog tie:

Rugaciuni Puternice Ce Rugaciuni Sa Spui Cand Ai Nevoie De Un Miracol Cum Se Spun Rugaciunile Sfatulparintilor Ro

Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Te rog cu umilinţă … Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Sf Marta Rugăciunea Papei Pentru Toți Cei Care Suferă Nevăzuți In Aceste Timpuri Triste Vatican News

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Viața Sfintei Mucenițe Marta Doxologia

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă... Te rog cu umilinţă … Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie:. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Rugaciuni Importante Youtube Pater Noster Sicut Bullet Journal

Te rog cu umilinţă …. Te rog cu umilinţă … Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor.. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Sf Marta Si Sf Maria Surorile Sf Lazar Icoana Rara Deosebita

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Te rog cu umilinţă … Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Predica Papei Francisc La Sf Marta Dacă Rugăciunea Nu Este Curajoasă Nu Este Creștină

Te rog cu umilinţă …. Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Rugaciunea Sf Marta Qvndwjg10jlx

Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie: Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Te rog cu umilinţă … Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Rugaciune Catre Sf Efrem Pentru Casatorie Taina Căsătoriei

Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa.. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu... Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Rugaciunea Sf Marta Pdf

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Pentru aceasta ma rog tie: Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Sper sa va fie de ajutor. Te rog cu umilinţă … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Novena La Sf Marta I 16p Novena Mart

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă... O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sper sa va fie de ajutor. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Te rog cu umilinţă … Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie: Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Condacul Sfintei Cuvioase Marta Youtube

Pentru aceasta ma rog tie: Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Te rog cu umilinţă … Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Sper sa va fie de ajutor. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Pentru aceasta ma rog tie:. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor

Papa Francisc La Sf Marta Nu Litera Legii Ci Viața Omului

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Te rog cu umilinţă …

Rostiți Rugăciunea Sfintei Marta 9 Marți La Rand Pentru A Vă Implini Dorințele Secretele Com

Pentru aceasta ma rog tie: O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Pentru aceasta ma rog tie: Sper sa va fie de ajutor... Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Sf Marta De La Roma Sotia Sf Marin Icoana Rara

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Sper sa va fie de ajutor. Te rog cu umilinţă … Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Evanghelizarea Presupune Vestire Slujire Si Gratuitate Papa Francisc La Sf Marta Vatican News

Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sper sa va fie de ajutor. Sper sa va fie de ajutor.

Rugăciunea Are Nevoie De Statornicie Hotărare Si Insistenţă Papa Francisc La Sf Marta Vatican News

Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă... O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Pentru aceasta ma rog tie: Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Te rog cu umilinţă … Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Sper sa va fie de ajutor. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa.. Te rog cu umilinţă …

Novena La Sf Marta Ziua Vi Grupul De Rugaciune Novena Facebook

Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Te rog cu umilinţă … Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Pentru aceasta ma rog tie:

Sfanta Cuvioasă Marta Doxologia

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Te rog cu umilinţă … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Pentru aceasta ma rog tie:. Te rog cu umilinţă …

Rugaciune Catre Sf Efrem Pentru Casatorie Taina Căsătoriei

Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Tristețea Spirituală Se Invinge Prin Rugăciune Papa Francisc La Sf Marta

Sper sa va fie de ajutor... Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Te rog cu umilinţă … Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.

Proces De Realizare A Drumurilor Laterale Poate Rezista Rugaciune Sfanta Rita Cascia Mentallytoughskaters Com

Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Te rog cu umilinţă … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa.. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Rugaciune Catre Sfanta Marta Pdf

Te rog cu umilinţă ….. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Te rog cu umilinţă … Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Sper sa va fie de ajutor. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu.. Sper sa va fie de ajutor.

Rugaciunea Sf Marta Puterea Spiritului

Te rog cu umilinţă …. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Te rog cu umilinţă … O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Sper sa va fie de ajutor. Pentru aceasta ma rog tie: Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa... Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Rugăciune Puternică Făcătoare De Minuni Pt Obținerea Unui Har Către Sf Marta Youtube

O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea... Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă.

Rugăciune Puternică Făcătoare De Minuni Pt Obținerea Unui Har Către Sf Marta Youtube

Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. . Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

Rugaciunea Catre Sfanta Marta Ppt Powerpoint

Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Sper sa va fie de ajutor. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Rugăciune Către Sfanta Marta Novenă Mulțumesc

Te rog cu umilinţă … Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Pentru aceasta ma rog tie: Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Sper sa va fie de ajutor.

Rugaciunea Sf Marta Qvndwjg10jlx

Pentru aceasta ma rog tie: Sper sa va fie de ajutor. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Te rog cu umilinţă … Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa.

Rugaciunea Sf Marta Pdf

Pentru aceasta ma rog tie:. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea. Cred cu tărie că mă vei ajuta și mă vei sprijini la greu. Rugăciune către sfânta marta (novenă) această rugăciune se va spune fie timp de nouă zile consecutiv , fie timp de nouă marți la rând, având o lumânare sfințita aprinsă. Rugaciune catre sfanta marta aceasta rugaciune se spune in 9 zile de marti la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Te rog cu umilinţă … Sper sa va fie de ajutor. O, izvor dulce si noianul indurarii, deschide stavilele cerului si ploua asupra mea bunatatile indurarii tale, pentru ca sa pot scoate lacrimi, sa plang, sa spal si sa curatesc sufletul meu de intinaciunea pacatelor Aceasta rugaciune se spune fie timp de noua zile consecutiv , fie timp de noua marti la rand, cu o lumanare (preferabil sfintita, dar eu nu am avut sfintita) aprinsa. Te rog cu umilinţă …

Popular posts from this blog

Idei 55+ Rugaciune Pentru Copii

Colecție Religie Ortodoxa Fise De Colorat Religie Proaspăt